United Kingdom (lv_LV)

RS APVIENOTAJĀ KARALISTĒ UN ĪRIJĀ

Mūsu RS UK&I komandā strādā plašs ekspertu un speciālistu loks, kuri aizrautīgi darbojas, lai mūsu klientiem nodrošinātu vislabāko servisu. Kopā mēs nodrošinām vitāli svarīgus produktus dažādām nozarēm.

Apvienotajā Karalistē un Īrijā nav daudz uzņēmumu, kas kaut kādā ziņā nepaļaujas uz RS. No mehāniskas un elektronikas izplatīšanas līdz tehniskās apkopes un drošības risinājumiem - mums ir unikāls spēju kopums, kas mums ļauj katru dienu radīt reālu pievienoto vērtību mūsu klientiem. 

Mūsu kolēģi strādā pārdošanas, klientu apkalpošanas, operatīvās darbības, mārketinga, produktu un piegādātāju vadības, kā arī dažādās citās atbalsta funkcijās - mēs esam talantīga un uz sadarbību vērsta kompānija, kuru iedvesmo ceļš uz izcilību.

DZĪVE RS

Daudzveidība, iekļaušana un ilgtspēja RS nav tikai vārdi. Tas ir veids, kā mēs realizējam uzņēmējdarbību. Tas ir mūsu DNS.

Mūsu pieeja ESG ir skaidra, un tā atspoguļo mūsu mērķi “darīt lietas labākas pasaules vārdā”. Mēs esam izstrādājuši ESG rīcības plānu līdz 2030. gadam, kurā izklāstīta mūsu apņemšanās veicināt ilgtspēju, atbalstīt izglītību un inovācijas, dot iespēju mūsu cilvēkiem un atbildīgi veikt uzņēmējdarbību. RS pēdējos gados šajās jomās ir panākuši milzīgus panākumus, taču nākotnē mūs gaida vēl daudz darāmā.

Mūsu darbības spektrs Apvienotajā Karalistē un Irījā ir izvērsts tālu un plaši pa visu reģionu. Mums ir lieli biroji Korbijā, Londonā un Dublinā, kā arī 16 RS vietējās filiāles, kas ir iesakņojušās kopienās, kuras tās apkalpo. Tas mums nodrošina perfektu līdzsvaru, jo esam globālas organizācijas daļa, taču ar vietējām zināšanām un vietējām kopienas vērtībām.

VIETĒJĀS KOMANDAS

  • Pārdošana - Pārdošanā mēs esam problēmu risinātāji. Mēs veltām laiku, lai uzklausītu savus klientus, lai patiešām izprastu, ar kādām problēmām viņi saskaras un kā mēs varam palīdzēt ar savu risinājumu un produktu klāstu.

    RS Locals - Mūsu filiāļu tīklā mēs esam uzņēmuma mugurkauls. Mēs darbojamies mūsu pārdošanas, uzņēmējdarbības un digitālo funkciju krustpunktā. Klienti var ierasties pie mums, lai aprunātos par visu, kas viņiem nepieciešams, un mēs vienmēr darām visu iespējamo, lai palīdzētu.
     

  • Klientu apkalpošana - pakalpojumu līmenis, ko sniedzam saviem klientiem, padara mūs unikālus. Neatkarīgi no tā, vai tā ir problēmu vai jautājumu risināšana vai veidu atrašana, kā uzlabot viņu pieredzi ar mums.

    Mārketings - Mēs esam lepni RS popularizētāji. Mēs izklāstām stāstus, kas palīdz mūsu klientiem saprast, kā mēs varam viņiem palīdzēt pārvarēt dažādus izaicinājumus. Mūsu fantastiskais risinājumu klāsts un lieliskie cilvēki, kas šeit strādā, ļauj mums vieglāk parādīt, cik īpašs ir RS.

  • Produktu un piegādātāju pārvaldība – mūsu P&P komandā mēs esam attiecību veidotāji. Mēs sadarbojamies ar mūsu galvenajiem stratēģiskajiem piegādātājiem, lai nodrošinātu mūsu klientiem nepieciešamos produktus un pakalpojumus par vislabākajām cenām.

    Pievienotās vērtības risinājumi — mūsu PVR komandā mēs visi esam par risinājumiem. Mēs esam nerimstoši detektīvi, kas palīdz klientiem atrast veidus, kā pārvarēt dažādus izaicinājumus, izmantojot mūsu plašo piedāvājumu klāstu — neatkarīgi no tā, vai tie ir inventarizācijas, apkopes vai kalibrēšanas pakalpojumi.

 

 

 

Mūsu nesen notikušajā pasākumā “Making Amazing Careers” kolēģi no Apvienotās Karalistes varēja uzzināt par pārsteidzošajiem karjeras virzieniem un iespējām mūsu organizācijā.

 

Skatīt video

 

Mūsu nesen notikušajā pasākumā “Making Amazing Careers” kolēģi no Apvienotās Karalistes varēja uzzināt par pārsteidzošajiem karjeras virzieniem un iespējām mūsu organizācijā.

 

Skatīt video

Mūsu nesen notikušajā pasākumā “Making Amazing Careers” kolēģi no Apvienotās Karalistes varēja uzzināt par pārsteidzošajiem karjeras virzieniem un iespējām mūsu organizācijā.

  • Katru gadu Apvienotajā Karalistē un Īrijā RS rīko Connect - iespēju mūsu piegādātājiem, klientiem un kolēģiem sanākt kopā, lai veidotu kontaktus, dalītos un... sazinātos! Šogad Connect UK - kopā ar mūsu ikgadējo Piegādātāju balvu pasniegšanas ceremoniju - notika Telfordas Starptautiskajā centrā, un divu dienu laikā tajā piedalījās vairāk nekā 300 cilvēku.

    Skatīt video

Katru gadu Apvienotajā Karalistē un Īrijā RS rīko Connect - iespēju mūsu piegādātājiem, klientiem un kolēģiem sanākt kopā, lai veidotu kontaktus, dalītos un... sazinātos! Šogad Connect UK - kopā ar mūsu ikgadējo Piegādātāju balvu pasniegšanas ceremoniju - notika Telfordas Starptautiskajā centrā, un divu dienu laikā tajā piedalījās vairāk nekā 300 cilvēku.

Skatīt darba piedāvājumus šajā kategorijā

LATEST NEWS

  • Recently, 20 of our colleagues from the South East, South West and Public Sector team, conducted a clean of Lepe Beach in Hampshire. 🌊

    One team member shared, "Spirits were high and working as a team, we collected a total of 16 bags of waste.

    This event was supported by Traffi UK | Hand Protection Specialists, who donated each colleague a pair of gloves to use on the day. The TG1900 gloves were made up of materials found on a beach in Sri Lanka.

  • “I was so nervous before, but they’re just really down to earth and normal people. They really want to help us.” - this was the reaction of one attendee after the incredible ‘professional speed dating’ session between our RS Group plc executive team and 10 representatives from our Bloomers emerging talent ERG.

    ☀️ The group spent the entire event in the afternoon sunshine on the roof of our London HQ. This session was an opportunity for the executives and Bloomers to meet, connect and discuss what it is like being one another at RS Group plc.

    A fantastic and insightful session for all! 🙌

  •  

    Inspiring the next generation of STEM innovators! 🚀

    The Corby office was buzzing with enthusiasm and creativity at our recent STEM Fun Day, which welcomed children of our RS colleagues from across the UK to come and engage with activities from Brightbox, Kids Invent Stuff, STEMAZING and The Washing Machine Project 🧬