Product & Supplier Management (lv_LV)

PRODUKTU UN PIEGĀDĀTĀJU PĀRVALDĪBA

Mēs sadarbojamies ar vairāk nekā 2500 piegādātājiem, lai nodrošinātu uz datiem balstītu produktu pārvaldību un apzinātu tendences klientu vidū. Pateicoties mūsu produktu un piegādātāju pārvaldības nodaļai, mēs esam nepārspējams, inovatīvus risinājumus sniedzošs partneris klientiem visā pasaulē.

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par attiecību veidošanu vai pilnveidošanu ar piegādātājiem, atbalsta sniegšanu piegādātāju mārketinga nodaļai, izmantojot dažādus klientu kanālus, jaunu produktu laišanas tirgū, sortimenta aktivitāšu vai reklāmas pasākumu plānošanu, komandas cieši sadarbojas ar pārdošanas un mārketinga nodaļu, lai nodrošinātu, ka mūsu klienti vienmēr ir apmierināti.

Jomas, kurās mēs meklējam darbiniekus

Piegādātāju pārvaldība, kategoriju pārvaldība, sadarbība ar klientiem un krājumu plānošana.

KO MĒS PIEDĀVĀJAM

Produktu un piegādātāju vadības nodaļai nākas saskarties ne tikai ar daudzveidību, kā to varētu sagaidīt, strādājot globālā piegādātāju tīklā ar inovatīviem produktiem, viņiem ir arī iespēja mācīties un attīstīties vienlaikus, kas ļauj uzlabot pārliecību un efektivitāti.

UZZINIET, KO DOMĀ MŪSU DARBINIEKI

Uzziniet vairāk par darbu komandā, iepazīstoties ar dažiem no mūsu talantīgajiem kolēģiem produktu un piegādātāju pārvaldības jomā.

  • Noskatieties, kā mūsu speciāliste Erīna, kas atbild par inventāru un ir “Bloomer's” locekle, apvieno darbu birojā un jautrību piektdienas pēcpusdienā.

    Skatīt video

Meklēšanas rezultāti par "". 1. lpp. no 1, rezultāti 1–2 no 2
VP - RS PRO Product and Business development EMEA
VP - RS PRO Product and Business development EMEA London, ENG, GB, N1C 4AG un vēl 1
London, ENG, GB, N1C 4AG un vēl 1
Strategic & Product Marketing Specialist of A&C/ELECTRI/T&M/F&M/PPE, APAC Sydney, NSW, AU, NSW 2164 un vēl 2