Marketing (lv_LV)

MĀRKETINGS

Mūsu globālā mārketinga struktūrvienība pēta aizraujošu jaunu jomu. Šai struktūrvienībai ir galvenā loma mūsu ambīciju un nākotnes panākumu sasniegšanā, tā veicina klientu pieprasījumu un koordinē mūsu zīmola un klientu plānus visās nodaļās, kategorijās un ģeogrāfiskajos apgabalos. Lai gan mēs koncentrējamies uz daudzkanālu mārketingu, mēs vienmēr meklējam jaunus inovatīvus veidus, kā nest mūsu vārdu pasaulē.

Mūsu mērķis ir panākt ilgtspējīgu un rentablu izaugsmi, nodrošinot, ka mūsu klienti ir visas mūsu darbības priekšplānā. Mēs esam guvuši iespaidīgu pieredzi, bet labākais vēl ir tikai priekšā. Vai esat gatavi pievienoties?

Jomas, kurās mēs meklējam darbiniekus

Veiktspējas mārketings, tostarp klientu piesaistīšana, iesaistīšana un noturēšana/ CRM, zīmola mārketings, kampaņu mārketings, dati, ieskats un analīze, radošie pakalpojumi un klientu pieredzes veidošana.

KO MĒS PIEDĀVĀJAM

Izmantojiet priekšrocības, ko sniedz dalība globālā kopienā, kas apvieno vairāk nekā 300 mārketinga speciālistu, kas ik mēnesi tiekas, lai dalītos ar pieredzi, risinātu problēmas un meklētu iedvesmu mūsu nozarē un ārpus tās. Mums ir paveicies, jo mēs sadarbojamies ar lieliskām aģentūrām un trešām pusēm, piemēram, Google, ar kurām mēs regulāri tiekamies un no kurām mācāmies.

UZZINIET, KO DOMĀ MŪSU DARBINIEKI

Uzziniet vairāk par darbu komandā, iepazīstoties ar dažiem no mūsu talantīgajiem mārketinga kolēģiem.

  • Gūstiet ieskatu pārdošanas mārketinga vadītājas Barbaras dienas gaitās “RS Italia” filiālē, viņai traucoties ar motorolleru un tiekoties ar kolēģiem.

    Uzzināt vairāk

Skatīt darba piedāvājumus šajā kategorijā