Digital & Technology (lv_LV)

DIGITĀLIE RĪKI UN TEHNOLOĢIJAS

Tehnoloģiju un inženiertehniskā struktūrvienība īsteno mūsu piegādes programmu. Šī iekšējā nodaļa, ko papildina plašāka inovāciju un datu programma, organizē organizācijas ikdienas darbu un rūpējas arī par viedākas nākotnes veidošanu. Strādājot pie risinājumiem un iespējām, viņi rūpējas par to, lai klienti būtu apmierināti un lai ar viņiem izveidotos ilgtermiņa sadarbība.

Mēs vienmēr meklējam talantīgus inženierus visaptverošā valodu, tehnoloģiju un pieredzes diapazonā. Vai jūs varētu būt viens no viņiem?

Jomas, kurās mēs meklējam darbiniekus

Platformas inženierija, IT nodrošināšana, datu zinātne un programmatūru izstrāde, stratēģija, mākoņdatošana un arhitektūra.

STRATĒĢIJA, MĀKOŅDATOŠANA UN ARHITEKTŪRA

Mūsu kolēģi strādā tehnoloģiju un digitālajā jomā visās “RS grupas” struktūrvienībās un nodaļās, lai izstrādātu stratēģijas un ieviestu tehnoloģijas to īstenošanai.

Sākot no mūsu izplatīšanas centriem un visā piegādes ķēdē līdz daudzajiem digitālajiem kontaktpunktiem un dienestiem, mūsu komanda veic iepriekšēju analīzi, kā arī sniedz konsultāciju un projektēšanas pakalpojumus, lai piedāvātu kompleksus tehnoloģiju risinājumus visa uzņēmuma mērogā. Mēs arī nodrošinām mākoņtehnoloģiju “DevOps” centru, kas ir pamats visām mūsu jaunajām tehnoloģijām, izmantojot virkni optimizētu mākoņtehnoloģiju platformu, lai vienmēr būtu soli priekšā tehnoloģiju attīstībai.

Jomas, kurās mēs meklējam darbiniekus

Uzņēmumu arhitektūra, biznesa analīze, risinājumu arhitektūra, mākoņdatošana un “DevOps”.

KO MĒS PIEDĀVĀJAM

Papildus gaidītajām priekšrocībām, ko saņemsiet, strādājot vadošā uzņēmumā Londonas Fondu biržas sarakstā, mēs piedāvājam arī attālināto darbu un tiekšanos klātienē, kad tas ir svarīgi. Protams, arī labāko aprīkojumu, tostarp Apple Mac datorus izstrādes darbiem.

UZZINIET, KO DOMĀ MŪSU DARBINIEKI

Uzziniet vairāk par darbu komandā, iepazīstoties ar dažiem no mūsu talantīgajiem kolēģiem stratēģijas, mākoņdatošanas un arhitektūras jomās.

  • "Kopā spēcīgāki. Sievietes tehnoloģiju jomā" nav tikai sauklis, tā ir apņemšanās veidot iekļaujošu un spēcīgu IT kopienu. Noskatieties, kā dažas no mūsu iedvesmojošākajām kolēģēm stāsta par barjeru pārvarēšanu, un uzziniet vairāk par to, ko nozīmē būt sievietēm tehnoloģiju jomā.

    Skatīt video

Meklēšanas rezultāti par "". 1. lpp. no 1, rezultāti 1–4 no 4
Digital Merchandiser
Digital Merchandiser Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Senior Customer Strategy Analyst
Senior Customer Strategy Analyst Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Principal Product Owner - Customer Data Master Corby, ENG, GB, NN17 9FH
ESG Data and Reporting Analyst
ESG Data and Reporting Analyst London, ENG, GB, N1C 4AG
London, ENG, GB, N1C 4AG