Corporate Functions (lv_LV)

KORPORATĪVĀS FUNKCIJAS

Korporatīvās funkcijas ir RS grupas kodols. Šī nodaļa sniedz nepārspējamu atbalstu, zināšanas un ieteikumus gan piegādātājiem, gan klientiem, kā arī nodrošina būtisku pārvaldību globālā līmenī. Lai panāktu, ka mūsu reģionālās nodaļas galveno uzmanību pievērš vietējām vajadzībām, mūsu korporatīvās nodaļas izstrādā speciālas vadlīnijas, kas ļauj mums izvirzīt vietējās sabiedrības intereses pirmajā vietā.

Mūsu korporatīvo funkciju struktūrvienība ir apņēmusies nodrošināt izcilu apkalpošanu, sniedzot saviem klientiem vairāk, nekā viņi prasa, un sniedzot saviem kolēģiem visu, kas viņiem nepieciešams.

Jomas, kurās mēs meklējam darbiniekus

Finanšu, juridiskā, personāla/cilvēkresursu, komunikācijas un vides, sociālā un pārvaldības (ESG) jomas.

KO MĒS PIEDĀVĀJAM

Jums būs iespēja piedalīties zīmola virzībā, kurš jau 80 gadus sekmē attīstību rūpnieciskā dizaina, ražošanas un apkopes jomā.

UZZINIET, KO DOMĀ MŪSU DARBINIEKI

Uzziniet vairāk par to, kā mēs īstenojam lieliskas lietas, no dažiem mūsu talantīgajiem kolēģiem, kuri darbojas korporatīvo funkciju jomā.

  • Iepazīstieties ar mūsu personāla speciālistu Danu un uzziniet, ko viņš, strādājot “RS Group”, spēj paveikt vienas dienas laikā.

    Iepazīsti Danu

  • Iepazīstieties mazliet tuvāk ar mūsu Londonas biroju, sekojot ikdienas gaitās Anjai, kura rūpējas par nepārtrauktu sadarbības pilnveidošanu.

    Iepazīstieties ar Anja

  • Vai vēlaties uzzināt, ko nozīmē darbs no mājām, strādājot “RS Group”? Iepazīstieties ar Betanu, kas koordinē talantu piesaisti un darbojas “Bloomer’s” darbinieku resursu grupā, lai redzētu, cik dinamiski norit darba diena attālinātā režīmā.

    Iepazīstieties ar Bethan

Skatīt darba piedāvājumus šajā kategorijā