United Kingdom (nl_NL)

RS IN HET VERENIGD KONINKRIJK & IERLAND

Binnen ons RS UK&I team hebben we een breed scala aan experts en specialisten die gepassioneerd zijn over het mogelijk maken van geweldige dingen voor onze klanten. Samen leveren wij essentiële producten en diensten die de industrie in beweging houden.

Er zijn maar weinig bedrijven in de UK & Ireland die niet ergens voor afhankelijk zijn van RS. Van mechanische en elektronische distributie tot onderhouds- en veiligheidsoplossingen - wij hebben een unieke set capaciteiten die ons in staat stelt om elke dag echte waarde toe te voegen voor onze klanten. 

Onze collega's werken in de verkoop, klantenservice, operations, marketing, product- en leveranciersmanagement - en in diverse andere ondersteunende functies - we zijn een getalenteerd en coöperatief bedrijf, geïnspireerd door de reis die we maken om grootsheid te bereiken.

LEVEN BIJ RS

Diversiteit, inclusie en duurzaamheid zijn niet alleen maar modewoorden bij RS. Het is hoe we zaken doen. Het zit in ons DNA.

We hebben een aantal Employee Resource Groups die zich bezighouden met onderwerpen als gendergelijkheid, LGBTQ+-rechten, etniciteit en ras. Deze groepen bestaan uit gepassioneerde en geïnspireerde mensen die vastbesloten zijn om van de wereld - en RS - een nog betere, meer inclusieve plek te maken.

Onze benadering van ESG is duidelijk en weerspiegelt ons doel 'making amazing happen for a better world'. Wij hebben een ESG-actieplan voor 2030 ontwikkeld waarin onze inzet voor het bevorderen van duurzaamheid, het stimuleren van onderwijs en innovatie, het versterken van onze mensen en verantwoord zakendoen wordt beschreven. Bij RS hebben we de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt op deze gebieden, maar er staat ons in de toekomst nog veel meer te wachten.

Onze UK&I activiteiten strekken zich uit over de hele regio. We hebben grote kantoren in Corby, Londen en Dublin, maar ook 16 RS Local Branches die geworteld zijn in de gemeenschappen die ze bedienen. Dit geeft ons de perfecte balans als onderdeel van een wereldwijde organisatie, maar met lokale kennis en gemeenschapswaarden.

LOKALE TEAMS

  • Verkoop - In de verkoop zijn we probleemoplossers. We nemen de tijd om naar onze klanten te luisteren, zodat we echt begrijpen voor welke uitdagingen ze staan - en hoe we kunnen helpen met ons spannende aanbod aan oplossingen en producten.

    RS Locals - In ons vestigingennetwerk zijn wij de ruggengraat van het bedrijf. Wij opereren op het kruispunt van onze verkoop-, operationele en digitale functies. Klanten kunnen bij ons binnenlopen voor alles wat ze nodig hebben en we doen altijd ons uiterste best om hen te helpen.

  • Customer Operations - Het serviceniveau dat we bieden aan onze klanten is wat ons uniek maakt. Of het nu gaat om het oplossen van problemen of vragen, of het vinden van manieren om hun ervaring met ons te verbeteren - verder gaan dan dat is wat we het beste doen.

    Marketing - Wij zijn de trotse promotors van RS. Wij vertellen verhalen die onze klanten helpen begrijpen hoe wij hen kunnen helpen om hun uitdagingen te overwinnen. Ons fantastische aanbod aan oplossingen en de geweldige mensen die hier werken, maken het voor ons gemakkelijker om te laten zien hoe speciaal RS is.

  • Product and Supplier Management - In ons P&SM team zijn wij de relatiebouwers. Wij werken samen met onze belangrijkste en strategische leveranciers om de producten en diensten te leveren die onze klanten nodig hebben - tegen de beste prijs.

    Value Added Solutions - In ons VAS-team draait alles om oplossingen. Wij zijn de meedogenloze detectives die klanten helpen hun uitdagingen te ontdekken en manieren te vinden om deze te overwinnen door middel van ons oplossingenaanbod - of het nu gaat om inventarisatie, onderhoud of kalibratiediensten.

 

 

 

Tijdens ons recente evenement Making Amazing Careers konden collega's in het Verenigd Koninkrijk meer te weten komen over de geweldige carrièrepaden en mogelijkheden binnen onze organisatie.

 

Video bekijken

 

Tijdens ons recente evenement Making Amazing Careers konden collega's in het Verenigd Koninkrijk meer te weten komen over de geweldige carrièrepaden en mogelijkheden binnen onze organisatie.

 

Video bekijken

Tijdens ons recente evenement Making Amazing Careers konden collega's in het Verenigd Koninkrijk meer te weten komen over de geweldige carrièrepaden en mogelijkheden binnen onze organisatie.

  • Elk jaar organiseert RS in het Verenigd Koninkrijk en Ierland Connect; een kans voor onze leveranciers, klanten en collega's om samen te komen om te netwerken, te delen en... te verbinden! Dit jaar vond Connect UK - samen met onze jaarlijkse Supplier Awards - plaats in het Telford International Centre en verwelkomden meer dan 300 mensen gedurende twee dagen.

    Video bekijken

Elk jaar organiseert RS in het Verenigd Koninkrijk en Ierland Connect; een kans voor onze leveranciers, klanten en collega's om samen te komen om te netwerken, te delen en... te verbinden! Dit jaar vond Connect UK - samen met onze jaarlijkse Supplier Awards - plaats in het Telford International Centre en verwelkomden meer dan 300 mensen gedurende twee dagen.

Bekijk banen in deze categorie

LATEST NEWS

  • Recently, 20 of our colleagues from the South East, South West and Public Sector team, conducted a clean of Lepe Beach in Hampshire. 🌊

    One team member shared, "Spirits were high and working as a team, we collected a total of 16 bags of waste.

    This event was supported by Traffi UK | Hand Protection Specialists, who donated each colleague a pair of gloves to use on the day. The TG1900 gloves were made up of materials found on a beach in Sri Lanka.

  • “I was so nervous before, but they’re just really down to earth and normal people. They really want to help us.” - this was the reaction of one attendee after the incredible ‘professional speed dating’ session between our RS Group plc executive team and 10 representatives from our Bloomers emerging talent ERG.

    ☀️ The group spent the entire event in the afternoon sunshine on the roof of our London HQ. This session was an opportunity for the executives and Bloomers to meet, connect and discuss what it is like being one another at RS Group plc.

    A fantastic and insightful session for all! 🙌

  •  

    Inspiring the next generation of STEM innovators! 🚀

    The Corby office was buzzing with enthusiasm and creativity at our recent STEM Fun Day, which welcomed children of our RS colleagues from across the UK to come and engage with activities from Brightbox, Kids Invent Stuff, STEMAZING and The Washing Machine Project 🧬