Marketing (nl_NL)

MARKETING

Onze wereldwijde marketing verkent nieuwe gebieden. Deze community speelt een cruciale rol bij het realiseren van onze ambities en ons toekomstige succes. Ze stimuleert de vraag van klanten en coördineert onze merk- en klantplannen in alle divisies, categorieën en regio's. We richten ons op omnichannel marketing, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om onze naamsbekendheid te vergroten. 

Ons doel is om duurzame en winstgevende groei te realiseren, waarbij we ervoor zorgen dat onze klanten voorop staan bij alles wat we doen. We hebben een ongelooflijke traject achter de rug, maar het beste moet nog komen. Ben je klaar om mee te gaan?

Gebieden waarin we werven

Performance marketing inclusief klantenwerving, -betrokkenheid en -retentie / CRM, Brand marketing, Campagnemarketing, Data, Analytics, Creatieve diensten en Customer Experience.

WAT WE BIEDEN

Profiteer van het feit dat je deel uitmaakt van een wereldwijde community van meer dan 300 marketeers, die allemaal maandelijks bij elkaar komen om lessen te delen, problemen op te lossen en naar onze branche en daarbuiten te kijken voor inspiratie. We hebben het geluk samen te werken met een aantal ongelooflijke bureaus en partijen, zoals Google, met wie we regelmatig samenwerken en van wie we leren.

ERVARINGEN VAN ONZE MENSEN

Leer meer over het leven in het team van enkele van onze getalenteerde collega's in Marketing.

  • Van het woon-werkverkeer op een Vespa tot het opbouwen van een band met collega's, kijk hoe Barbara, Proposition Marketing Manager haar dag in het leven bij RS Italia deelt.

    Meer leren

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 1 van 1
Head of SEO
Head of SEO London, ENG, GB, N1C 4AG +1 meer…
London, ENG, GB, N1C 4AG +1 meer…