Early Careers (nl_NL)

STARTERSBANEN

We werven schoolverlaters, carrièrewisselaars en afgestudeerden direct in een functie - ofwel in een traineeship waar je kunt verdienen terwijl je leert, ofwel direct in een functie waar je de vaardigheden op de werkplek kunt leren en vervolgens je carrière kunt voortzetten in de richting die je wilt.

TRAINEESHIPS

Leren en verdienen.

Wat is een traineeship?

Je leert niet autorijden in een klaslokaal, je leert autorijden als je achter het stuur kruipt. Traineeships zetten je in de bestuurdersstoel en stellen je in staat om de kennis en vaardigheden te leren die als essentieel zijn aangemerkt voor de functie die je uitoefent.

Wat je nodig hebt

Onze traineeships zijn bedrijfskritisch, dus je zult echt werk doen. Om succesvol te zijn, moet je over de volgende eigenschappen beschikken:

  • de ambitie om uit te blinken in De functie waarin je wordt opgeleid
  • Een flexibele benadering van leren, zowel tijdens als na het werk
  • Zelfmotivatie en doorzettingsvermogen
  • Het verschil willen maken

Wat je niet nodig hebt

Te veel ervaring of een diploma op een specifiek gebied.

Wat je krijgt

Een concurrerend salaris dat past bij de functie, een gratis kwalificatie tot masterniveau en de gebruikelijke geweldige RS-voordelen.

Hoe lang

Dit zijn vaste banen die per direct beginnen.

Locaties

De specifieke locatie staat in de functieomschrijving, maar onze belangrijkste locaties zijn Corby en Londen, met hybride werk in beide.

Wat je gaat doen

Er zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar in de meeste gebieden van ons bedrijf, maar omdat deze worden bepaald door de vraag, variëren de functies. Dit zijn onder andere Software Engineering, Project Management, Team Leidinggeven, Onderhoudstechniek, Marketing, Accounts, Verkoop, Supply Chain en nog veel meer.

STARTERSBANEN

Begin meteen aan de carrière die je wilt!

Aan de slag

Of je nu een duidelijk carrièrepad voor ogen hebt of een beetje richting wilt, onze startersfuncties zijn een goede manier om je carrière een kickstart te geven.

Met deze mogelijkheden kun je ons bedrijf leren kennen, vaardigheden ontwikkelen en inzicht krijgen waar je misschien in wilt groeien.

Wat je nodig hebt

Elke individuele functiebeschrijving bevat de specifieke vereisten voor de functie, maar wat alle functies op instapniveau gemeen hebben, is het volgende:

  • Passie voor het vak
  • Een nieuwsgierige, coöperatieve benadering van het oplossen van problemen
  •  Zelfmotivatie en doorzettingsvermogen
  • Liefde voor leren - ook over jezelf!

Wat je niet nodig hebt

Een diploma.

Wat je krijgt

Een marktconform salaris in overeenstemming met de functie en de gebruikelijke RS-voordelen.

Hoe lang

Dit zijn vaste functies die direct beginnen.

Locaties

De specifieke locatie staat in de functieomschrijving, maar onze belangrijkste locaties zijn Corby en Londen, met hybride werk op beide locaties. We moedigen starters aan om minstens 3 dagen per week op kantoor te zijn om je kennis te vergroten en mensen op het werk te leren kennen.

Wat je gaat doen

Er zijn regelmatig startersfuncties beschikbaar in een aantal belangrijke gebieden van ons bedrijf - Finance, Global Shared Business Services, Supply Chain en Sales.

WAT WE BIEDEN

  • On-the-job training en begeleiding van je manager
  • Live Super Skills-sessies buiten de werkplek om de vaardigheden op te bouwen die je al vroeg in je carrière nodig hebt
  • Ondersteuning van je manager bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan
  • Toegang tot on-demand leren via My Academy
  • Een buddy om je te helpen wennen aan je functie en het bedrijf
  • "Lidmaatschap" van onze Bloomers Werknemers Resource Groep om andere jongeren in RS te ontmoeten

ERVARINGEN VAN ONZE MENSEN

Kom meer te weten over het leven in het team van enkele van onze fantastische en getalenteerde collega's. 

  • We zorgen ervoor dat onze trainees elke dag de kans krijgen om te schitteren. Bekijk een dag uit het leven van Maddie, Information Security Awareness stagiair en lid van Bloomer's Employee Resource Group om te zien hoe het gaat. 

    Meer leren

  • Maddie was een van slechts vier trainees die gekozen werden voor het RS Cyber Security Leerlingprogramma. Lees meer over haar ervaringen als trainee en waarom ze het programma aanbeveelt. 

    Meer leren

Bekijk banen in deze categorie