Digital & Technology (nl_NL)

DIGITAL & TECHNOLOGIE

Het Technology and Engineering team blaast leven in onze delivery agenda. Dit interne team, dat wordt aangevuld door een bredere innovatie- en data-agenda, stuurt de dagelijkse gang van zaken in de organisatie aan en houdt ook een oogje in het zeil om een slimmere toekomst te creëren. Door te werken aan oplossingen en mogelijkheden houden ze klanten tevreden een aan boord voor de lange termijn.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde engineers voor alle talen, technologieën en ervaringen. Kun jij een van hen zijn?

Gebieden waarin we werven

Platformengineering, IT-delivery, data science en softwareontwikkeling, strategie, cloud en architectuur.

STRATEGIE CLOUD EN ARCHITECTUUR

Onze collega's werken samen met Technologie, Digital en alle bedrijfsonderdelen en afdelingen van de RS Group om strategieën te ontwikkelen en de technologie te leveren om deze tot leven te brengen.

Ons team biedt analyse vooraf en advies- en ontwerpservices om full stack technologieoplossingen te definiëren voor het hele bedrijf - van onze distributiecentra en toeleveringsketen tot onze vele digitale contactpunten en diensten. We bieden ook een centrum voor cloud DevOps, dat de basis vormt voor al onze nieuwe technologie, waarbij we gebruikmaken van een reeks geoptimaliseerde cloudplatforms om voorop te blijven lopen.

Gebieden waarin we werven

Enterprise architecture, business analysis, solution architecture, cloud engineering en DevOps.

WAT WE BIEDEN

Naast de verwachte voordelen die je krijgt als je voor een toonaangevend FTSE-genoteerd bedrijf werkt, bieden we ook echt werken op afstand, waarbij je persoonlijk samenkomt wanneer het nodig is. De beste apparatuur is ook een gegeven, waaronder Apple Macs voor ontwikkeling.

ERVARINGEN VAN ONZE MENSEN

Leer meer over het leven in het team van enkele van onze getalenteerde collega's in Strategy, Cloud en Architecture.

  • Samen sterker: Women in Tech" is niet zomaar een slogan; het is een toewijding aan het bouwen van een inclusieve IT-gemeenschap. Kijk hoe een aantal van onze meest inspirerende collega's praat over het overkomen van barrières en leer meer over Women in Tech.

    Video bekijken

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4 van 4
Digital Merchandiser
Digital Merchandiser Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Senior Customer Strategy Analyst
Senior Customer Strategy Analyst Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Corby, ENG, GB, NN17 9FH
Principal Product Owner - Customer Data Master Corby, ENG, GB, NN17 9FH
ESG Data and Reporting Analyst
ESG Data and Reporting Analyst London, ENG, GB, N1C 4AG
London, ENG, GB, N1C 4AG