Corporate Functions (nl_NL)

CORPORATE FUNCTIES

Corporate rollen vormen het hart van RS Group. Dit team biedt ongeëvenaarde ondersteuning, expertise en begeleiding aan zowel leveranciers als klanten en zorgt voor essentiele leiding op mondiaal niveau. Om ervoor te zorgen dat onze regionale teams zich richten op de lokale behoeften, geven onze corporate teams gespecialiseerde inzichten die ons helpen om gemeenschappen op de eerste plaats te zetten.

Ons Corporate Functions-team zet zich in voor het leveren van uitstekende service - onze klanten meer geven dan ze vragen en onze collega's alles geven wat ze nodig hebben.

Gebieden waarin we werven

Finance, Legal, Personee;/HR, Communicatie en Environmental, Social & Governance (ESG).

WAT WE BIEDEN

Je krijgt de kans om de richting te bepalen van een merk dat al 80 jaar de wereld van industrieel ontwerp, productie en onderhoud helpt zich te ontwikkelen.

ERVARINGEN VAN ONZE MENSEN

Kom meer te weten over hoe we 'Make Amazing Happen' van een aantal van onze getalenteerde collega's in Corporate Functions.

  • Maak kennis met onze HR Specialist, Dan, en zie wat hij bereikt in slechts een dag werken bij RS Group.

    Leer Dan kennen

  • Leer ons kantoor in Londen een beetje beter kennen en volg een dag uit het leven van Anja, Continuous Improvement Business Partner.

    Ontmoet Anja

  • Wil je weten hoe thuiswerken bij RS Group is? Doe mee met Bethan, onze coördinator voor talentacquisitie en lid van de Bloomers Employee Resource Group, voor een dynamische dag met werken op afstand. 

    Ontmoet Bethan

Bekijk banen in deze categorie